Запасното войнство застава зад социалните искания, които БСП започна и

...
 Запасното войнство застава зад социалните искания, които БСП започна и
Коментари Харесай

Веска Ненчева: Срещнахме подкрепа от запасното войнство за социалните искания, които БСП започна

 Open photo

 

„ Запасното войнство застава зад обществените претенции, които Българска социалистическа партия стартира и продължава да утвърждава. “

Това оповестиха от регионалното управление на СОСЗР в Пловдив, минути откакто лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пловдив-област Веска Ненчева и регионалното управление на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса подписаха съглашение.

Споразумението планува продължение на законодателните начинания по приемане на Закон за запасното войнство, както и други закони, касаещи офицерите и сержантите от запаса и запаса.

Подкрепа за работата по приемането на Закон за запасното войнство дадоха четвъртият в листата Иван Иванов – офицер, минал през всичките равнища на военната подчиненост и някогашен заместник-министър на защитата и Стефан Марушкин – пети в листата, ръководител на СОСЗР в Раковски, един от главните мотори за това в Раковски да бъде построен Мемориален комплекс на починалите за национално обединяване.

„ За мен е чест, че за следващ път имаме опцията да подпишем съглашение със запасното войнство, и то в деня, в който означаваме 114 години от оповестяване независимостта на България. Практиката демонстрира, че взаимната ни поддръжка и взаимна работа водят до положителни резултати “, акцентира Веска Ненчева.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР